05 junio, 2006

SI!!!!!!



Te molta gracia!! Acabo de rebre un mail d´una direcció divertida i que al principi havia relacionat amb ERC, però resulta que eren els nous catalans aquests nascuts d´una gran necessitat de protagonisme.
Diuen que s´ha de votar NO perque no es un texte nacionalista….. però jo pensava que els de ERC utilitzaven la mateixa formula per justificar el seu NO però al contrari, per ser un texte poc nacionalista.
Diuen que és un texte no redactat pels ciutadans, jo pensava que el parlament català era la representació soberana de tots i totes els i les catalanes.
També comenten al mail que es innecessari, (aquí ya me parto de risa) penseu que les necessitats dels i de les catalanes son les mateixes que al 79????
I el més graciós de tot el mail és que al final afegeixen un paragraf dient que el seu NO es un NO diferent al del PP i al de ERC, i jo em pregunto; que faran??? Foteran un asterisc a la butlleta per diferenciar-lo??
Jo els proposo que votin un SI, un SI ben gros, perquè és lunica garantia de donar un pas endavant, és l´unica manera de que nosaltres, la joventut catalana tinguem un futur amb garanties socials, es l´unica manera de que el finançament creixi i amb ell els serveis que necessitem la societat actual!

El dia 18 anirem tothom a les escoles electorals, i donarem un SI tant contundent com simbolic, perque estarem sent positius al un futur millor.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno, ¡pues voy a realizar mi primer comentario en el blog de mi amiga Gisela!
Sólo una cosa. Me parece estupenda su iniciativa, y me parece estupendo que la JSC de Viladecans vuelva a vibrar y a tener un grupo de gente tan maja como el que aparece en la foto. ¿A que dan buen rollo? Pues que todo el mundo sepa, que mi amiga Gisela es bastante "culpable" de que esa foto hoy sea una realidad...
Buen trabajo Gi, y que tu blog sea lanzado al mundo para que sepan lo mucho que eres.

Anónimo dijo...

El comentario de antes lo he hecho YO. Pero como no me aclaro con esto del blog... me ha salido anónimo. Que quede claro al mundo entero que lo hizo Alberto Rodríguez.

giselfust dijo...

joooooooooooooolin, muchas gracias Alberto!!!!! mi siguiente articulo estara dedicado a ti!!! muchas gracias!!!!

Anónimo dijo...

pues voy hacer un comentario en blog de mi cuñada gisela! bueno yo ese precioso dia me lo pase fenomenal viendo todo la gente del jsc guntos y siendo una piña, y tanbien cuando el luis hizo su primer discurso me quede flipando...
bueno solo decirte te mando un super beso grande!!!!!!!!!!

ANA BARRIO

giselfust dijo...

muchas gracias guapisima!!!!! me alegro mucho de que hayas escrito en mi blog Ana!!! besitos

Anónimo dijo...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anónimo dijo...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.